Truineer Nieuws melden?

Nieuw Hasp-O Centrum krijgt steeds meer vorm

De bouw aan de nieuwe school van Hasp-O Centrum startten op 12 april vorig jaar en zijn dus bijna een jaar bezig. Het bouwwerk krijgt steeds meer vorm.

© Mathias De Bruycker/truineer

De nieuwe school bevat o.a. de noodzakelijke klaslokalen (aangepast aan de verschillende types van opleidingen), een auditorium, labo’s, mediatheek, een studiezaal, werkplaatsklassen en magazijn, personeelslokalen, overleglokalen, directielokalen, een onthaal en secretariaat, een kopieerlokaal, een refter, voldoende sanitaire ruimten, voldoende bergruimten, een sportzaal en polyvalente ruimten. De nodige omgevingsaanleg zoals overdekte speelplaatsen, open speelplaatsen, fietsenberging, parkeerruimte en overige niet-genormeerde omgevingswerken wordt ook voorzien