Truineer Nieuws melden?

KVV Zepperen-Brustem verliest fors bij Achel VV

In de reguliere competitie kan KVV Zepperen-Brustem de status die het team vooraf werd toebedeeld nauwelijks waar maken. Nu ging het team kansloos onderuit bij het weliswaar ijzersterke Achel VV dat minstens voor even haasje-over speelde met de leider. 3-0 werd het.

© G.Roeffaers
Al 2-0 bij de rust
Aarzelend begin van beide ploegen maar op het kwartier klom de thuisploeg, die mits winst minstens voor één dag leider kon worden, op voorsprong.  Kenneth Ulenaers knikte een gemeten voorzet van Ivan Rosario buiten bereik van doelman Hoebrechts. Daarna controleerde de thuisploeg de match, grote kansen vielen er aan geen van beide kanten te noteren. En toch scoorde Achel nog uit het niets. Op slag van rust belandde de bal voa Ivo Moerenhout bij Lennert Bos die de bal in één tijd in de verste benedenhoek knalde. 2-0 bij de koffie.
Buyens laat aansluitingstreffer liggen
Twee minuten na de koffie liet Yoni Buyens de kans liggen om zijn ploeg terug in de wedstrijd te brengen. Hij glipte door de Achelse verdediging maar oog in oog met de Achelse doelman Ian Wouters kreeg hij het leer niet tegen de netten. Een poging van Niels Vandebroek belandde aan de overkant op de dwarsligger.Zepperen-Brustem probeerde het wel nog met de moed der wanhoop maar vond geen gaatje in de thuisverdediging. Integendeel, in blessuretijd werd het toch nog 3-0. Invaller Glenn Huibers nam een voorzet van Lennert Vos meteen oo de slof. En Glenn Hoebrechts mocht zich voor de derde keer omdraaien.