Truineer Nieuws melden?

Jeugdhuis Expo viert (uitgestelde) 5 jaar

In 2016 zag Expo het levenslicht! Anno 2022, alweer 6 jaar later, is hรฉt moment aangebroken om het ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ด๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐Ÿฑ-๐—ท๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—ป te vieren. Om de uitgestelde festiviteiten goed te maken pakken we uit met een ๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐Ÿฏ-๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ฒ bovenop de ๐—ง๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜, in een ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜ vlak ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ผ.

๐—ฉ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿด ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐˜ om 19u00 trappen we het feestweekend af met het ๐—ฆ๐—ง๐—”๐—ฅ๐—ง๐—™๐—˜๐—˜๐—ฆ๐—ง! Een korte receptie met -๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€- ๐—ฐ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ, gevolgd door een ๐—น๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป om dan af te sluiten met een ๐——๐—ท-๐˜€๐—ฒ๐˜ van een bont allegaartje โ€˜Expo anciensโ€™ onder naam van โ€˜Expo Soundsystemโ€™.
’s Anderendaags volgt de ๐—ฉ๐—˜๐—ฆ๐—ง๐—˜๐—ก๐—–๐—”๐—ก๐—ง๐—จ๐—ฆ. โ€˜๐—œ๐—ผ ๐—ฉ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜โ€™ of โ€˜๐—š๐—ฎ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฎ๐—บ๐˜‚๐˜€ ๐—œ๐—ด๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฟโ€™, twee gezangen die ongetwijfeld de revue zullen passeren op zaterdag 19 maart tijdens onze ๐—ฉ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜‚๐˜€!
Zondag 20 maart zal de Tiensevest ontwaken met een kater, wat is er beter om uit te kateren dan een ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜€? De vinyladept kan zijn hartje ophalen tijdens โ€˜๐—ฉ๐—ฒ๐˜€๐˜ & ๐—ฉ๐—ถ๐—ป๐˜†๐—นโ€™. Gezellig snuisteren in een ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ฏ๐—ผ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐˜†๐—น. Of het nu om Rock, Pop, House, Techno of Disco gaat.
Tussendoor even op rust komen met een ๐—ต๐—ผ๐˜๐—ฑ๐—ผ๐—ด, ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ผ๐—ณ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ? Dat kan! Als extraatje richt de ๐—ž๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ž๐˜‚๐—ป๐˜€๐˜๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฆ๐—ถ๐—ป๐˜-๐—ง๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป nog een ๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด in met ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ๐—ป: ‘Er hangt muziek in de Zoutkist’!