Truineer Nieuws melden?

Figuranten gezocht voor remake Professor T

Ben je tussen de 18 en 25, student of werk je net? En heb je Interesse om figurant te zijn in de Britse remake van Professor T? Het kan, en het kan zelfs hier in Sint-Truiden

WAAR
Sint-Truiden, Academiezaal

WANNEER
Vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei

WAT
Voor de Britse remake van de serie Professor T zijn wij op zoek naar studenten of mensen die net werken die graag willen figureren in universiteitsscenes: leeftijd 18-25 jaar. Liefst mensen die de 2 dagen beschikbaar zijn, maar mensen die slechts 1 van de dagen kunnen zijn ook zeer welkom!

HOE
Speel je graag eens mee in een internationale tv-serie? Dan kan je je inschrijven door een mailtje te sturen met je contactgegevens en beschikbaarheid naar Charlotte.kluskens@caviar.tv. Er is een vergoeding voorzien!