Truineer Nieuws melden?

Fernand Knaepen (84) overleden

We vernemen het overlijden van Fernand Knaepen, gewezen directeur van de tehnische school Velm en gewezen bestuurslid van STVV. Team Truineer betuigt de familie zijn innige deelneming en wenst hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst nemen afscheid heer vasdeli lieve attentvolle van Lutgarde (Katty) Moermans Fernand Knaepen zorgzame otepa echtgenoot Kevin, mevrouw Lutgarde (Katty) Moermans Greta, Ann Meta, Lien Ilsbroukx Vincent, Merel Marten, Roosje Geboren Truiden eroverledenop Michiel, Roel Knaepen Boonen Laurens, Elaine Steven, Rutger, gewezen technische Velm gewezen bestuurslid STW irginie Gelegenheidtotgroeter maandag verdriet: broers zussen, schoonbroers schoonzussen De amilies Knaepen, Moermans, anrusselt Nulens. maart Eraerts Kazelstraat 18.30 Sint-Truiden, Nieuwpoort 3800 Sint-Truiden eren:www.uitvaartzorg-eraerts.be