Truineer Nieuws melden?

Familie Withofs scoort met OFYR

De familie Withofs is één van de twee Belgen die opgenomen is in het OFYR-boek en zo is toegetreden tot het exclusieve kransje van 24 OFYR-chefs uit alle hoeken van de wereld. Team Truineer wenst Jan en Luc van harte proficiat.

Corona trof de hele horeca. Maar Jan en Luc Withofs zijn er de kerels en ondernemers niet naar om bij de pakken te blijven zitten. Uit hun brein ontstond dan ook een nieuw concept: ‘Bake Away On Fire’. Hun intitiatief en dit concept haalt nu het OFYR-boek waarin 24 OFYR-chefs van over de hele wereld hun verhaal en hun concept uit de doeken doen. Luc en Jan noemen het een hele eer, een erkenning.

Over OFYR

Mensen zijn sociale wezens en zijn dat altijd al geweest, vanaf het allereerste begin van onze geschiedenis. Onze verre voorouders verzamelden zich rond het kookvuur om verhalen te vertellen. Vandaag de dag zijn er ontelbaar veel manieren om te communiceren; we lopen elke dag rond met apparaatjes op zak die ons in staat stellen te praten met mensen over de hele wereld. Maar voelen we ons nou echt verbonden met elkaar? Zo’n gevoel van verbondenheid heb je vaak alleen bij het eten, tijdens de borrel of rondom het vuur.

OFYR is speciaal ontworpen om dit soort momenten van verbinding te stimuleren. OFYR ontsprong uit het verlangen van onze oprichter om het koken buiten te transformeren van een eenzame naar een gedeelde activiteit. Het concept  is inmiddels in meer dan 80 landen verkrijgbaar. Met de hulp van een team getalenteerde ontwerpers heeft de oprichter ook een assortiment met buitenmeubilair, kookgerei en hoogwaardige accessoires ontwikkeld, waardoor OFYR meer is dan een product alleen; het is een volledig outdoor concept.

Dit weekend opendeur

“Vuur verbindt. Lekker eten ook. De combinatie van die twee werkt perfect’, stellen Luc en Jan vast. “En dus zetten we dit concept verder door. We blijven alles doen wat we vroeger deden maar het OFYR-concept -hier of aan huis, buiten of binnen, vult dit perfect aan. In onze toonzaal vind je het complete assortiment, wil je er in de praktijk mee kennis maken en leren hoe ermee te werken, dan zijn er onze demonstraties en workshops. Dit weekend is het trouwens opendeur.”