Truineer Nieuws melden?

Daan Masset met ‘Start je Dag’ tussen de bloesems

Ronald Giuseppe Ilsbroux nodigde Daan Masset vorige week uit om naar de bloesems te komen kijken … Zo gezegd, zo gedaan. Een rechtstreekse uitzending van ‘Start Je Dag’ met Daan Masset tussen de bloesems… Het is een keer iets anders.

#StartJeDag met Daan Masset van Radio 2 Limburg
.
… in Sint-Truiden!
.
Ronald Giuseppe Ilsbroux nodigde Daan Masset vorige week uit om naar de bloesems te komen kijken …
.
… zo gezegd zo gedaan Γ©n samen met 10 luisteraars werden ze deze morgen vroeg opgepikt door de PIPO-trein voor een rondrit in de streek!
.
Onderweg passeren ze onder meer ‘Helsheaven’, de burcht van Brustem, zelfs de ChaussΓ©e d’Amour kwam aan bod … na een halte aan het panoramabassis – met een prachtig zicht over de boomgaarden – reed de trein door naar de Bloesembar voor een heerlijk ontbijt! DΓ© ideale start van je dag πŸ˜‰
.
Op de trein ging Daan in gesprek met enkele gasten waaronder Agnes & Luc van Gezond van bij Ons – Fancy Fruit: een familiebedrijf waar niet enkel fruit geteeld wordt, ze maken allerlei heerlijke bereidingen en bieden ook tal van ‘erkende streekproducten’ aan. Kom er meer over te weten tijdens een fruitig bezoek Gezond van bij Ons – fruitig bezoek!
.
Met schepen Nina Kvikvinia ging het over de vele streekproducenten in de stad en uiteraard onze bloesemactiviteiten: https://www.visitsinttruiden.be/aanbod/bloesem/
.
De bloesempracht: een heerlijk natuurfenomeen waar wij van genieten in de lente en van smullen in de zomer & de herfst
.
De fruitteelt is een harde stiel en bezorgt de fruittelers ook heel wat slapeloze nachten … zeker wanneer de temperaturen onder 0 zakken in de lente. Daan vroeg het aan fruittelers Piet & Brecht Porreye van PIPO-appelsappen
.
Ook zin om mee te gaan met de PIPO-trein? πŸ‘‰ PIPO Appelsappen – Fruitbedrijf Porreye: fruitig bezoek!
.
Of wat dacht je van overnachting op een ongewone plek in een comfortabele slaapkubus met zicht op de sterrenhemel 🀩 … binnenkort te boeken via www.visitsinttruiden.be
.

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en buitenshuis

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en zittende mensen