Truineer Nieuws melden?

Bloesem Kick-off met De Bloesembietels in Brouwerij Kerkom.

Om de bloesemperiode op een gepaste manier af te trappen treden op vrijdag 25 Maart om 20.00 De Bloesembietels op in de Brouwerij van Kerkom

Om de bloesemperiode op een gepaste manier af te trappen treden op vrijdag 25 Maart om 20.00 De Bloesembietels op in de Brouwerij van Kerkom. Dit trio uit Sint-Truiden brengt toegankelijke covers, overgoten met een sausje van zelfverzonnen teksten in het dialect van Sint-Truiden. Luk Lammens aka Luka La Menzo is reeds 10 jaar bezig met het schrijven en zingen van teksten in het Truierlands en vormt vanaf nu samen met Flip en Jo, De Bloesembietels. Ze brengen o.a. Be den trakteur no de Mc Queen, Zoe Pijn, Haspengouw Blues, Koet in oer aan en Het leven is zoe kot maar ook nieuwe liedjes zullen  de revue passeren. De inkom is gratis en iedereen is welkom.

De Bloesembietels: Luk Lammens: Zang/Gitaar

Flip Vancoppenolle: Bass/ Zang

Jo Lisabeth: Drums/zang

Contact: luk.lammens@skynet.be   0495 10 19 26