Truineer Nieuws melden?

Apotheek Wilderen zamelt in voor Oekraïne

Apotheek Wilderen zamelt verplegend materiaal in voor Oekraïne. Kijk een keer in je apotheekkastje. Misschien zijn er wel kompressen, bandages, pleisters, windels, drukverbanden of ontsmettingsmiddelen die je wel kan missen.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Apotheek Wilderen 20 น. VILDEREN Aa Pekstverhaal OM DE MENSEN IN OEKRAÄNE HULP TE BIEDEN, ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR VOLGEND VERPLEGEND MATERIAAL DAT WE VIA DE OEKRAIENSE GEMEENSCHAP NAAR HEN WILLEN ZENDEN. HEEFT U THUIS NOG EHBO-MATERIAAL IN UW HUISAPOTHEEK DAT U NIET MEER DENKT NODIG TE HEBBEN? AARZEL DAN NIET EN BRENG HET BINNEN IN DE APOTHEEK. -KOMPRESSEN -BANDAGES -PLEISTERS -ONTSMETTINGSMIDDELEN -WINDELS -DRUKVERBANDEN WIJ DANKEN JULLIE ALVAST VOOR DE HULP! JULIE, WENDY & KATRIJN