Truineer Nieuws melden?

20 maart: Truiense Lente Opendeur

De lente start op zondag 20 maart en laat dat nu nét de dag zijn waarop de Truiense handelaars hun winkels extra openen om jullie hun nieuwste voorjaarscollecties te laten ontdekken.

Shop & The City Sint-Truiden organiseert naast deze Lente Opendeur tal van randanimatie in de stad! Geniet met volle teugen en leg jezelf in de watten met een nieuwe outfit, want wie lente, bloesems en topcollecties zegt, zegt Sint-Truiden!

“We zijn blij dat we opnieuw zonder coronamaatregelen, mondmaskers en CST kunnen genieten van al wat mooi en lekkers is in Sint-Truiden. Ideaal om als dé bloesemstad bij uitstek het jaar te starten met deze Lente Opendeur. In deze periode zijn Truienaars van nature extra in hun nopjes! Ook de handelaars pronken dan graag met hun nieuwste collecties. Met de Truiense middenstandsvereniging zetten we deze zondag dus graag extra in de kijker. Het belooft een prachtige koopzondag te worden in onze stad, met lente gerelateerde straatanimatie.”, aldus Philip Bronckaerts, Voorzitter middenstandsvereniging Trud’Or vzw.

“De lente brengt alle genot samen in onze mooie stad. Enerzijds heb je de Truiense boetieks die er zoals elk jaar weer volop voor gaan met hun nieuwe collecties, anderzijds het fantastische horeca gebeuren. Daarnaast kunnen we als Stad ook uitpakken met de Grote Markt en zijn omliggende prachtige gebouwen én parken. Kortom, wij hebben alles in huis om te genieten van dé ideale zondag. Laten we daarom deze dag gebruiken om onze trotsheid als Truienaar te tonen!”, besluit Schepen van Handel, Middenstand en Markten, Hilde Vautmans.

Meer praktische info over de Lente Opendeur via www.shopandthecity.be