Truineer Nieuws melden?

Winnen tegen OH Leuven en we doen een gouden zaak

STVV doet een warme oproep aan zijn supporters om zondagavond naar Stayen af te zakken en de ploeg naar een overwinning te schreeuwen tegen OH Leuven. Dit kan opnieuw in (bijna) normale omstandigheden.

© STVV

Het Overlegcomité besliste vorige week dat er vanaf vrijdag 18 februari terug wat meer toegelaten wordt in de de Belgische stadions. Aangezien de Kanaries, aanstaande zondag, de klepper tegen OHL spelen, doen we een warme oproep aan iedereen om ons te komen steunen op Stayen.

Wat kan er op Stayen, aanstaande zondag?
In principe zijn er nog weinig beperkingen die opgelegd worden. We kunnen stilaan terugkeren naar de normale voetbal beleving zoals voorheen:

  • Covid-Safe Scan bij betreden van het stadion blijft van kracht! Elke aanwezige dient te zorgen dat ze voldoen aan 1 van de 3 geldige covid-safe eisen. (Geldig vanaf 12 jaar).
  • De mondmaskerplicht komt te vervallen van zodra men het stadion betreedt. Aan de toegangscontrole dient het mondmasker (geldig vanaf 6 jaar) wel nog gedragen te worden, daarna niet meer.
  • Horeca (food & drinks) is dus opnieuw toegelaten in alle tribunes en zonder beperkingen. Het is dus niet meer verplicht om zittend te consumeren. Er is ook geen vooraf vastgelegd sluitingsuur meer.
  • De loketten zijn geopend vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd. Ook zijn de bezoekende fans van Leuven welkom op Stayen. Zij kunnen ook nog terecht aan loket Zuid voor een ticket.
  • De deuren zullen openen vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd.

Laat ons alvast samen ons elftal naar een 9 op 9 loodsen. Onze Kanaries hebben jullie steun als 12de man meer dan nodig.

Winnen tegen OHL en we doen een gouden zaak.

Allemòòl bedieën