Truineer Nieuws melden?

VV Zepperen-Brustem ook van start in 4de provinciale

KVV Zepperen Brustem start volgend seizoen met een jeugdig team in 4e provinciale.

“KVV Zepperen Brustem start volgend seizoen met een jeugdig team in 4e provinciale “
Kurt Rotty, TVJO van KVV Zepperen Brustem: “om onze jeugdspelers een vervolg te geven aan hun opleiding en verdere stappen te zetten richting het grote mannenvoetbal creëert de club deze mogelijkheid. Met dit nieuw initiatief willen we ook een positief signaal geven aan de jonge voetballers in de directe regio. Het team komt onder leiding van een aantal mensen met veel voetbalervaring, met als trainer Angelo Di Vito die de club uitstekend kent en met Christophe Jammaers als teammanager die zijn ervaring wil delen met deze jonge groep.
“De thuiswedstrijden worden zondagnamiddag op kunstgras gespeeld, kwaliteit volle jongeren in de regio Sint-Truiden die interesse hebben voor dit ambitieus project mogen dit melden aan de TVJO.”