Truineer Nieuws melden?

Vera Smets (52) overleden

We vernemen het overlijden van Vera Smets. Team Truineers betuigt haar echtgenoot, kinderen en familie zijn innige deelneming en wenst hen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van ‎, met de tekst ‎Omdat leven ۔oiw samen wordt leven moeilijk zonder Omdatjij moedig nhoopvol was, willen Vera Smets echtgenote Joris Liefsoens *Sint-Truiden, 17 juni 1969 lieve echtgenote van Joris Liefsoens int-Truiden 16 februari 2022 van Brecht Ward Emma Geena-Lisa dochter schoondochter Jacqu Smets Clerinx Paula Vaes Verder delen dvriet: haarschoonbroers schoonzussen, nevene tantes, onkels, neven nichten speciaal die Vera laatste maanden nodigen ui om samen uitvaartcentrum hebben bijgestaan. gelegenheid fscheid te nemen van Vera tijdens de utvaartdienst woensdag februari 2022 9u30. Rouwbeklag: laatste groet, aula van het 22 Uitvaartcentrum Tiensesteenweg van 18u30 familie 19 uur. 8‎‎