Truineer Nieuws melden?

Update: storm Eunice

Vanochtend is het nog rustig, tussen 15 en 18 uur zal storm Eunice bij ons zijn hoogtepunt bereiken om na 19 uur weer af te zwakken. Winstoten doorgaans 90km/u, met pieken tot 105, lokaal tot 120 km/u.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 1722 activatie ik heb hulp nodig wie bel ik? Kan er een leven in gevaar zijn? Een brand? ja nee Heb je hulp ja brandweer nodig? nee Gebruik het e-loket de brandweer www. Bel 12 Herstel het zelf Bel 1722 Doe beroep ope gekwalificeerde vakman of 112 Bel oflevensgevaar! 1722 van brand geen Enkele voorbeelden veiligheid plaats. eerste cane Enkele voorbeelden Enkele voorbeelden instortingsgevaar schade ntnhus incident gewonden omgevallen onder elektriciteitspanne Neem bij een schadegeval contact op metje verzekeraar. 112 www.1722.be