Truineer Nieuws melden?

STBB neemt verdiend de maat van Beringen

Eerder deze week had STBB nog de moeilijke verplaatsing naar Zottegem tot een goed einde gebracht. Een dag later moest het team al terug aan de slag tegen Beringen. Met succes. Een verslag.

De match begonverliep gelijklopend met een kleine voorsprong voor KSTBB aan het einde van het eerste quarter 20-14. Het tweede quarter konden de Truienaren de voorsprong niet uitbouwen omwille van de vele missers en aan de rust was alles te herdoen : 36-32.

Onmiddellijk na de rust kon STBB uitlopen tot 41-34 maar een moedig Beringen gaf zich niet gewonnen en had na 30 minuten de achterstand opgehaald tot 50-49. Beringen was ondertussen overgeschakeld naar een zoneverdediging en na een paar goed gelukte shots van KSTBB stond het met nog 5 minuten te spelen 57-52.

In geen tijd kon Beringen terugkomen tot 57-56. Uiteindelijk wonnen de Truienaren verdiend met 66-60 en blijven zo met slechts 4 nederlagen meedraaien in de top van het klassement.