Truineer Nieuws melden?

Kantoorruimte boven Decathlon komt terug vrij

Grote kantoorruimte boven Decathlon komt terug vrij op de Kleine Markt en wordt terug winkelruimte. Daarnaast gaat Stayen extra inzetten op beleving.

“Momenteel zijn we bezig met het treffen van de voorbereidingen om het shoppinggedeelte terug uit te breiden met 800m²”, zegt communicatieverantwoordelijke Reginald Lycke. “Het gaat hier om 2 panden gelegen op de ’Kleine Markt’ die voorheen als kantoor-of vergaderruimte werden gebruikt, terug in te richten als commerciële ruimte. Het grootste pand, gelegen boven Decathlon en naast SBB van 630m² is ideaal voor een winkelketen die op zoek is naar een middelgrote winkel op een leuke locatie. Het andere handelspand van 170m² kan een perfecte locatie zijn voor een handelaar die op zoek is naar een kleine winkel of als pop-up.”

En inzetten op beleving
“Naast de uitbreiding gaan we in 2 fases investeren in klantbeleving, in de eerste fase gaan de we de groen-en klantbeleving aanpakken aan de winkels gelegen op -1.In fase 2 willen we de wandelboulevard langs de winkels op de kleine markt vergroenen, dit door het plaatsen van hagen, plantenbakken en gezellige zitbanken. Hiermee willen we van Stayen een omgeving maken waarin bezoekers zich nog meer welkom en prettig voelen.”