Truineer Nieuws melden?

Nieuwe lokatie Tutti Frutti opent op Verloare Moondag

Op de foto waren de werken pas aan de gang. Maar intussen is het nieuwe lokaal van de kinderopvang Tutti Frutti helemaal klaar om kleuters en lageschoolkinderen tijdens de Krokus op te vangen.

De voorbije weken is in Zepperen alles in gereedheid gebracht voor de komst van Kinderopvang Tutti Frutti. Vanaf 28 februari ruilt Tutti Frutti haar vertrouwde vestiging in Kortenbos in voor een nieuwe uitvalsbasis in de Kasteelstraat. Vlakbij middelbare school Hasp-O Zepperen liet het stadbestuur een ruime kantoorunit plaatsen, die nu is ingericht als een gezellige thuis voor de buitenschoolse kinderopvang. Op 26 februari kwamen ouders, buurtbewoners en schooldirecties al een kijkje nemen.

Op Verloren Maandag 28 februari is het de beurt aan de kleuters en lagereschoolkinderen die zich hier tijdens de krokusvakantie een week lang laten onderdompelen in de carnavalssfeer. Ook na de vrije week blijft Tutti Frutti honkvast in Zepperen, op wandelafstand van kleuter- en basisschool Het Blavierke.