Truineer Nieuws melden?

‘Laura’: eerste boek van Stijn Forier uit Zepperen

“Laura”. Zo heet het eerste boek en het eerste deel van een spannende trilogie van de hand van Stijn Forier uit Zepperen.

“Laura” is het eerste deel van een spannende trilogie over de 12-jarige Laura die een geheim met zich meedraagt: door aanraking van een persoon kan ze diens herinneringen herbeleven. Toevallig ontdekt haar BFF Elise dit grote geheim en dat zet hun vriendschap even op het spel. Kort daarna krijgt Laura een bezoekje van twee heren die haar en vooral haar unieke gave nodig hebben. Het vervolg omhelst een geheimzinnige professor, een zoekgeraakte formule, geheime achtervolgers in de stad en op kantoor …
Kan Elise Laura’s geheim bewaren? Wat willen die twee geheimzinnige heren precies en kan Laura hen dat wel geven? En hoe wisten zij eigenlijk van haar geheim? Wie is toch die man in het zwart en wat heeft hij met Laura’s geheim te maken?

Vanaf deze week verkrijgbaar via mezelf (forierstijn@yahoo.com), www.vertelpuntuitgevers.bebol.com en Standaard Boekhandel.