Truineer Nieuws melden?

KSTBB onderuit in derby tegen Stevoort: 73-80

KSTBB moest na een niet al te beste match de duimen leggen voor Stevoort.

© Tossens

Voor goed gevulde tribunes in de Tuinwijk Arena nam KSTBB een zwakke start in de derby tegen Stevoort. Balverliezen en een slechte afwerking zorgden ervoor dat het na 3,5 minuten 2 -11 stond. Een sterk ingevallen Mousseau kon milderen tot 12 – 17 na 10 minuten.

In het tweede quarter was het heel wat beter en namen de Truinaren een mooie voorsprong. Rust 41 – 32.

In het derde quarter kwam Stevoort terug tot 46 – 47 maar moesten de bezoekers toch toestaan dat  na 30 minuten 55 – 50 ip het scorebord stond. Een schitterende Hendrix zorgde samen met Wirix ervoor dat Stevoort terug de leiding nam.  KSTBB speelde niet verstandig tegen de zonedefense van Stevoort. Gevolg: balverliezen en een zwakke afwerking. Stevoort kon zo de puntjes mee naar huis nemen.

Eindstand 73 – 80.