Truineer Nieuws melden?

Expo André Vandervelden in ‘Het Binnenhof’

Reserveer nu al een plaatsje in je agenda. In he lokaal dienstencentrum Het Binnenhof loopt in de eerste helft van april de expo ‘André Vandervelden’, een kunstenaar uit Melveren die o.m. les volgede bij Raoul Chanet en Hans Laagland.

Hou nu al een plaatsje vrij in je agenda. André Vandervelden is al ruim 40 jaar begaan met kunst. De voormalige werktuigmaker en technisch tekenaar brengt wat hij noemt ‘realistische’ kunst met respect voor de technieken van oude kunstenaars. Niet toevallig is hij ook restaurateur van antieke schilderijen. Tussen zijn werken vooral veel portretten en stillevens, maar ook heel wat werken met een heel verrassende en eigenzinnige insteek. Veel exposeert onze kunstenaar niet. Maar dat neemt niet weg dat zijn werken ook al zijn getoond in Tsjechië, Frankrijk en Duitsland.

De expo in lokaal dienstencentrum ‘Het Binnenhof, Binnenhof 10/1 in Sint-Truiden loopt van 2 tot 10 april. Op 2 en 3 april, en 9 en 10 april van 14 tot 18 uur. Daarbuiten op afspraak, tel. 0477/850027.

Andre Vandervelden kan je voor meer info en vragen bereiken via andrevandervelden51@gmail.com

 

Kan kunst zijn van 2 mensen en binnen

Kan kunst zijn van binnen