Truineer Nieuws melden?

7 mei, airbase Brustem: Dancerepublik

Op 7 mei aanstaande vindt op de basis Brustem het evenement Dancerepublik plaats.

Retro stage en Techno vibes
Dancerepublik, oftewel een hangar-HANGARDOME-gevuld met retro stage en een outdoor territory met techno vibes en pop music. Met artiesten als Pat Krimson,Jimmy Goldschmitz,Nico Parisi,Chris Niveda,Kosmik,Vana Vivacious,Jymmi Vinno Ricci en Claeze op de retro,terwijl de techno cast -DREAMFORREST-bestaat uit hometown legend Mr.Grammy geflankeerd door Seelen,Cemode,Donelly,B’Elle,Chicago Habbit en Pandastique.
Freestyle Area
De Freestyle area-BACKYARD TERRITORY- wordt geleid door headliner Robert Abigail omringd door jong geweld als Severe,Joe LaNappe-Radio Coco,INKD, Elision, en Laura Hoogland.De Waalse headliners zijn Kaudron en Julien Perrier gezien de grens en  de geschiedenis met onze dancings als Montini,Katsu en Real Club in het verleden. Opgefrist met beauty lounge,barbershop,tattoocorner en HANGAR MAGIQUE de food&beverage met Griekse souvlaki’s,
JACKS BBQ GRILL -het woord zegt het zelf al-en de onvermijdelijke frietjes,hamburgers en hotdogs.
Een organisatie van
VZW SACREESOIREE
Facebook.com/DANCE Republik
Instagram.com/dancerepublik1