Truineer Nieuws melden?

0-0 in zwakke match

Zwakke match, daar in Oostende, eindigt op een logische brilscore en puntendeling.

© STVV

Aan de eerste helft moeten we weinig woorden vuil maken. We zagen een match in evenwicht, met STVV als meest dreigende ploeg. Maar grote kansen, en dus ook doelpunten, bleven uit. 0-0 bij de rust.

Wel meteen een grote kans voor de kanaries na rust. Maar Durkin kon een mistasten van thuisgoalie Scherpen niet afstraffen en knikte het leer voorlangs. Oostende zette daar meteen wat dreiging via Gueye en Capon tegenover. Maar de Truiense verdediging stond pal. Drie wissels voerde Hollerbach meteen door. Het kwam het samenspel niet ten goede. STVV speelde slordig, Oostende dreigde. Toch moest Schmidt pas een kwartier voor tijd al zijn kunnen tonen op een verre poging van Rocha. Al heel vroeg sleepte de match zich naar het einde. Veel zat er niet meer in. Eindstand 0-0.