Truineer Nieuws melden?

Win levenslang gratis cinema in de Cameo

Levenslang gratis naar de cinema in de Cameo. Klinkt onwaarschijnlijk, maar het is waar, en het is misschien dichterbij dan je zou denken. Via de link die we aanbieden kan je alvast je kans wagen.

Zoals u wel weet heeft de evenement-industrie het zwaar te verduren gekregen de afgelopen jaren. Tru Carlier: “Ons lokaal cinema’tje Cameo is daar niet van gespaard gebleven. Gelukkig mag hij nu weer al een tijdje open en om dit te vieren hebben we besloten een DOLLE, UNIEKE actie te organiseren., nog nooit gedaan in België. We geven “levenslang cinema” weg aan 1 gelukkige winnaar.”

De (heel simpele) regels voor de wedstrijd staan uitgelicht op de facebook post in de link hieronder.

https://www.facebook.com/cameosinttruiden/posts/4747902291965649

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst WIN LEVENSLANG CINEMA- CINEMA-TOEGANG Hoe? 1 Like ons op facebook @cameosinttruiden Like & Deel deze post 3 Tag 3 vrienden die deze prijs ook verdienen EXTRA KANSEN OM TE WINNEN 1 Volg ons op Instagram en deel onze laatste post Post een selfie in de Cameo en tag ons (sgm) 2 OF Post een selfie in de Cameo en check-in (Facebook) CINEM CAMEO SINT TRUIDEN Powered by: deblauwevogel.be