Truineer Nieuws melden?

Weer theater in De Roxy

Weer tijd om te lachen! “Viva Minerva”, vanaf vrijdag 21 januari t.e.m. 12 februari in De Roxy. Een komedie van Jeroen Maes met Charly Timmermans, Anita Swiggers, Romain Bamps, Lieve Weyens, Gunter Reniers, Céline Corhaut en Igor Philtjens. Tickets (€15): www.deroxy.be

Acteur Gunter Reniers opent radiostation!

In Theater De Roxy in St-Truiden kan u de volgende vier weken de theaterkomedie ‘VIVA MINERVA’ meepikken!  Eindelijk weer live volkstheater!  Acteur Gunter Reniers runt daarin een lokale radio. 

Reniers: ”Radio Minerva bestaat echt en vind je in Antwerpen.  Jaren geleden zag ik deze voorstelling van Jeroen Maes met o.a. Carry Goossens en Linda De Ridder en toen dacht ik er al aan om er ooit een Limburgse versie van te maken.  Nu is het zover.  Radio Minerva is bekend omwille van zijn crooners en oldies en ook die komen in onze voorstelling aan bod.  Ook de wat eigenwijze presentatoren van de zender worden op schitterende wijze vertolkt door de beste comedy-talenten uit de buurt.  ‘Viva Minerva’ is een sfeervolle komedie over het reilen en zeilen in een radiostation en over het wel en wee van de hechte vriendengroep die de werknemers vormen.  Een nieuwe, jonge stagiaire zorgt voor een frisse wind op de zender.  Maar dan gebeurt er iets wat niemand ooit voor mogelijk had gehouden: Minerva gaat uit de ether… 

Regisseur Yves Caspar maakt er een nostalgische feelgood voorstelling van.  Omwille van de coronamaatregelen worden er her en der veel voorstellingen geannuleerd, maar door recente investeringen in De Roxy kunnen we onze toeschouwers toch een veilige en plezante voorstelling aanbieden.  Lachen is niet alleen gezond, het is ook levensnoodzakelijk!”

VIVA MINERVA van 21 januari tot en met 12 februari.  Tickets (€15) via www.deroxy.be met Romain Bamps, Lieve Weyens, Anita Swiggers, Charly Timmermans, Celine Corthaut, Igor Putseys en Gunter Reniers.  Vergeet uw mondmasker en CST niet!