Truineer Nieuws melden?

Verkeersactie leidt tot arrestatie

De resultaten van de verkeersactie op 22 januari vielen alles samen mee, in positieve zin. Opvallend: in een wagen werden cocaïne en 5 gsm’s aangetroffen. Het voertuig werd getakeld en de betrokkene gearresteerd.

© politie sint-truiden

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 22 jan. 2022 RESULTATEN VERKEERSACTIE PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken "Weekend zonder alcohol achter het stuur" Alcohol en drugs 2x positieve ademtest (alcohol)- uur inhouding rijbewijs positieve ademtest (alcohol) uur inhouding rijbewijs positieve speekseltest cocaïne (onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen) In een van de voertuigen werd nog cocaïne aangetroffen en 5 gsm' Het voertuig werd getakeld en betrokkene gearresteerd voor verder onderzoek. positieve speekseltest THC (onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen) Processen-verbaal bezit verdovende middelen rijden zonder rijbewijs Onmiddellijke inningen keuring minder dan één jaaroverschreden 1x niet dragen veiligheidsgordel negeren c1 Jongerenproces-verbaal niet dragen veiligheidsgordel