Truineer Nieuws melden?

Unieke valentijnsbelevenis dankzij twee jonge ondernemende dames

Weddingplanner Alexa (Meraki Events) en fotografe Julie (Images de Julie) organiseren in samenwerking met cateraar De Feestarchitect en historische locatie Chateau Jemeppe een unieke Valentijnservaring. Het kasteel wordt een weekend lang omgetoverd in roaring 20’s decor zodat koppels Valentijn kunnen vieren in luxe.

“Julie en ik slaan vaak de handen in elkaar om unieke concepten te organiseren. We leerden elkaar 3 jaar geleden kennen op een huwelijksfeest waar we beide als leverancier waren geboekt en sindsdien is er een warme samenwerking en vriendschap ontstaan.” Geeft Alexa aan. “Met Valentijn wouden we echt eens alles uit de kast halen. In Christ van de Feestarchitect (catering) die tijdelijk Chateau Jemeppe uitbaat vonden we de perfecte partner.”

Speakeasy
Een speakeasy werd vaak opengedaan tijdens de drooglegging in de jaren 20. Er werd gefeest, illegaal drank verkocht en de sfeer was heel uitgelaten en luxueus. Dat is de sfeer die we willen brengen. Een weekendje van niets moet en alles mag. “Uiteraard houden we ons aan de huidige maatregelen en zien we erop toe dat alles veilig verloopt.” Door het project exclusief te houden, we hebben kamers voorzien voor minder dan 50 koppels, zorgen we er ook voor dat er voldoende afstand ten allen tijde kan verzekerd worden, je zal je echt in een privésfeer wanen. De vele salons en hoekjes in Chateau Jemeppe creëren ook mogelijkheden indien het nodig moest zijn. We kunnen perfect alles laten doorgaan.

All-in ervaring
Nog eens een zorgeloos weekend, je even terug wanen in de jaren 20 en de mogelijkheid om je volledig onder te dompelen in de luxueuze sfeer van toen. Dat is de opsteek van dit project dat doorgaat van 11 tot en met 13 februari. Je krijgt de mogelijkheid om 2 formules te kiezen, zo konden we voor elk budget iets organiseren. Het Diamond pakket bevat de all-in ervaring met een overnachting in het kasteel een aperitief met Cocktail d’amour, een 4 gangen-diner in een aangeklede feestzaal en volledig in thema, ’s ochtends mag je je verwachten aan een royale brunch met Coupe Champagne.

Het Gold pakket bevat een photoshoot in thema zowel binnen als buiten het kasteel. En een dinerbox om mee naar huis te nemen zodat je ook van het lekkere eten kan genieten.

“De ervaring stopt daar niet.” Vertelt Alexa. Je krijgt thuis een uitnodiging opgestuurd mét cadeautje en alleen daarmee krijg je toegang, het kasteel is exclusief vrijgehouden voor ons project. Zowel in het diamond als in het gold pakket kan je je ook verwachten aan een goodiebag met cadeautjes en rode rozen mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Historische locatie
Deze periode is voor huwelijksleveranciers typisch een laagseizoen, maar weinig mensen stappen nu in het huwelijksbootje, de ideale moment dus om iets groots te organiseren. “Tijdens de rest van het jaar hebben we hier geen tijd voor.”, zegt Alexa. “Het is dus een eenmalig, uniek event.” Ook in Chateau Jemeppe is het momenteel rustig. Zonde, want de locatie en zijn omgeving nodigen echt uit om er te gaan ontdekken, een wandeling te maken, even tijd voor jezelf en je partner te nemen.

Je bent dan ook vrij om in het kasteel rond te lopen en in één van de vele gezellige hoekjes plaats te nemen.

Hoe beter Valentijn doorbrengen dan met je favoriete persoon in onze mooie Ardennen.
“Wil je komen met je gezin of met vrienden? Ook dat is geen probleem” verzekert Alexa. “Je kan al je wensen doorgeven via het formulier op de webpagina, wij laten jouw wensen uitkomen.”

Alexa Vandendael
hallo@meraki-events.be 
0496/33 82 95

Meer informatie en boeking via: www.meraki-events.be/valentijn

Adres Chateau Jemeppe:
Rue Félix Lefèvre 24
6900 Hargimont