Truineer Nieuws melden?

Twenty Two Coffee breidt uit met grotere keuken en koffiewinkel

Vandaag maakt Twenty Two Coffee bekend dat zij vlak langs hun huidige locatie, het voormalige pand van Roasties Bar hebben overgenomen. De twee panden zijn met een doorgang aan elkaar verbonden met als doel om hun klanten in de toekomst nog beter te bedienen. Zo is er met de grote keuken erbij een extra eetkaart en is er ook een koffiewinkel geïntegreerd in het voorste gedeelte.

© Twenty Two Coffee

Twenty Two Coffee van Simon Mignolet en broer Wouter blijft groeien.
Ruim 5 jaar is Twenty Two Coffee aanwezig in het Truiens horecalandschap. Gedurende die periode hebben ze steeds hun concept ruimer gemaakt met eigen koffieblends, Nespresso compatible capsules en hun samenwerking met Wilderen voor hun koffielikeur. Tot op heden kon je in hun vestiging op het Heilig Hartplein terecht voor een lekker ontbijt, heerlijke zoetigheden gecombineerd met hun koffiebereidingen en hadden zij een aanbod voor lunch en avondeten.

Drie voordelen voor bezoekers
1. Creatie van extra comfortabele zitplaatsen en ruimer terras. De capaciteit is momenteel vergroot binnen en buiten samen met een 40 zitplaatsen in totaal. Vooral binnen is er met een zitbank en lage tafels plaats gekomen voor comfortabel te kunnen genieten in een rustigere setting. Perfect om even op adem te komen met een tas koffie.
2. Koffiewinkel
Integratie van een koffiewinkel was al langer een must om hun private label producten overzichtelijk te kunnen etaleren.
Een assortiment dat gaat van Nespresso compatible capsules over diverse mengelingen van koffiebonen, likeur, toestellen tot allerlei koffie gerelateerde gadgets dat in de toekomst steeds maar ruimer zal worden.
Klanten kunnen hun koffie proeven en à la minute laten malen door hun barista’s om thuis van te genieten of cadeau te geven.
3. Food
Burgers, Spare-ribs, Chicken Wings, Vol au Vent en nog veel meer vanaf nu ook allemaal verkrijgbaar bij Twenty Two Coffee.
Gerechten die leuk en fris gebracht worden en perfect passen in het concept van coffeebar met een kaart waar iedereen zijn keuze in kan maken.
De warme keuken van het vorige Roasties Bar is volledig vernieuwd om de gasten een uitgebreid assortiment van food te kunnen aanbieden om in de zaak zelf te nuttigen maar ook om in de nabije toekomst de klanten aan huis te leveren.

Enkele gerechten