Truineer Nieuws melden?

Siebe Maris is genomineerd voor ‘de Jamies’

de 18-jarige Siebe Maris is genomineerd voor ‘de Jamies’ (catg. beste opkomend talent), een award voor de beste online videomakers. In een filmpje legt hij alles uit en vertelt hij ook hoe wij lezers hem aan een ‘gouden, duuim’ kunnen helpen.

Siebe Maris (18) uit Nieuwerkerken maakt al sedert zijn 12de filmpjes  op YouTube. En die springen blijkbaar in het oog. Het begon met filmpjes en vlogs, maar intussen zijn er ook kortfims bij. Die blijven niet onopgemerkt, bewijst zijn nominatie voor ‘de Jamies’. Want Siebe is nu genomineerd voor ‘de Jamies’, de Vlaamse Online Video Awards die binnenkort worden uitgereikt.

Siebe volgt bij Syntra in Genk een opleiding als content creator. Hij wil trouwens van zijn hobby zijn beroep maken. Deze nominatie en zeker eventuele winst zoude hem aardig op weg helpen. Stemmen dus.