Truineer Nieuws melden?

Politie doekt illegaal hanengevecht op

De politie van Borgloon heeft gisteren een illegaal hanengevecht opgedoekt. Alle aanwezigen mogen zich verantwoorden voor deze illegale praktijk en  voor een inbreuk op de wetgeving inzake de kansspelen.

© YT
Gisteren heeft de politiezone Borgloon  naar aanleiding van een anonieme melding een hanengevecht kunnen opdoeken! Zoals geweten is dit bij wet verboden. De aanwezige personen werden allemaal geïdentificeerd en zij zullen zich allemaal mogen verantwoorden.
Buiten het illegaal hanengevecht werd ook een inbreuk op de wetgeving inzake kansspelen weerhouden. Ook voor deze inbreuk mogen de aanwezige personen zich  verantwoorden.
De aangetroffen hanen werden bestuurlijk inbeslaggenomen en werden ter verzorging overgebracht naar het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum te Heusden-Zolder.