Truineer Nieuws melden?

Oplegger leeg teruggevonden, trekker nog steeds zoek

De oplegger van Gheeraert distribution (reclame Impermo), gevuld met electrische apparatuur is intussen leeg teruggevonden. De trekker van PH Logistiscs (2 AFV 932 -Renault) is nog steeds zoek.

Deze vrachtwagen, volgeladen met elektrische apparatuur, verdween in de nacht van maandag 3 op dinsdag 4 januari 2022. Hij werd gestolen van onze eigen parking en dat terwijl de nachtmagazijniers volop aan het werk waren. Dat getuigt van uiterst veel lef en vermoedelijk ook van kennis van zaken. Triester dan triest!
Er werd meteen aangifte van diefstal gedaan en verklaringen werden opgenomen door de politie (zone Sint-Truiden/Gingelom/Nieuwerkerken). Via de OBU (on-board-unit/kastje tolheffing) kwamen we te weten dat de vrachtwagen, na vertrek op de zaak, gesignaleerd werd in Hakendover en vervolgens in Bierbeek. Vermoedelijk reed hij via de E40 richting Brussel, maar helaas raakten we het spoor reeds dinsdag voormiddag bijster.
Intussen staan trekker en trailer internationaal geseind en hopen we op meer nieuws. Mogen wij aan alle vrienden/familie/kennissen vragen om oren en ogen open te houden? Elke tip is meer dan welkom …
Hartelijk dank,
Pieter Hendrickx
Zaakvoerder PH LOGISTICS
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis