Truineer Nieuws melden?

KSTBB wint topper tegen Hansbeke met 73-71

Het was reeds van 14 november geleden dat KSTBB nog een wedstrijd gespeeld had. Het was dus afwachten hoe de Truinaren zouden presteren tegen het sterke Hansbeke en dit zonder publiek.

Hansbeke begon goed aan de wedstrijd 0 – 5. KSTBB legde echter een zeer hoog tempo op en kon via  driepunters een voorsprong nemen na 10 min (21 – 15). Hansbeke schakelde in het begin van het tweede quarter over naar een zoneverdediging maar de Truinaren bleven goed afwerken.  Rust 39 – 27

Na de rust aanvankelijk een zelfde spelbeeld totdat Hansbeke vleugels kreeg. KSTBB kwam nog moeilijk tot scoren en ook de zwakke afwerking aan de vrijworplijn zorgde er mee voor dat alles nog mogelijk was na 30 min.:  55 – 54.

In een razend spannend laatste quarter bleef het spel gelijkopgaand maar trok STBB uiteindelijk aan het langste eind. 73-71 eindstand.

Verdiende overwinning van KSTBB na een zeer mooie en spannende wedstrijd.