Truineer Nieuws melden?

Komt Japanse sensatie Kagawa (32) naar STVV?

Buitenlandse media maken melding van een mogelijke transfer van de Japanse sensatie Shingi Kagawa naar STVV. Kagawa speelde jarenlang voor Manchester United en Borussia Dortmund en was vorig seizoen actief bij PAOK Saloniki.

© Youtube

Shinji Kagawa ( Japans :香川 Kagawa Shinji [kaɡaɰa ɕindʑi] ; geboren 17 maart 1989) is een Japanse professionele voetballer die het meest recentelijk speelde als middenvelder voor de Griekse Super League- club PAOK en het Japanse nationale team . Kagawa begon zijn professionele carrière in zijn thuisland bij Cerezo Osaka voordat hij in 2010 bij Borussia Dortmund kwam. Na twee jaar bij Dortmund tekende Kagawa voor Manchester United met een contract voor vier jaar. Twee jaar later keerde hij terug naar Dortmund. [4] Kagawa heeft de records voor de meeste optredens en doelpunten van een Japanse speler in UEFA- clubcompetities. [5]

Sinds zijn internationale debuut in mei 2008 heeft hij meer dan 90 interlands gewonnen en meer dan 30 doelpunten gemaakt. Op 29 november 2012 werd Kagawa uitgeroepen tot Asian Football Confederation International Player of the Year.

(bron: wikipedia)

Momenteel is de speler transfervrij en geniet hij nogal wat interesse. De piste STVV zou echter het meest concreet zijn en de onderhandelingen zouden ook al een eindje gevorderd zijn.