Truineer Nieuws melden?

Cardelly sluit na 35 jaar de deuren

Minder goed retailnieuws uit Sint-Truiden. Cardelly sluit er na 35 jaar de deuren: “Na 35 jaar bestaan moet ik jullie met veel pijn in mijn hart melden dat Cardelly store zijn deuren zal sluiten, dit is onder andere te wijten aan de werken in de stad Sint-Truiden, online shoppen en Corona heeft uiteindelijk de doorslag gegeven”, klinkt het bij Cardelly in een bericht op hun Facebook-pagina.

© Google Maps

Het hele bericht van Cardelly lees je hieronder: 

Eerst en vooral willen we jullie allemaal een gezond en gelukkig 2022 wensen!🍀
Na 35 jaar bestaan moet ik jullie met veel pijn in mijn hart melden dat Cardelly store zijn deuren zal sluiten, dit is onder andere te wijten aan de werken in de stad Sint-truiden, online shoppen en Corona heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.🦠
Wij zullen nog enkele weken verdergaan dus gelieve jullie cadeaubonnen zo snel mogelijk te gebruiken.
Wij willen onze klanten bedanken voor de leuke momenten, toffe babbels en vooral jullie vetrouwen in ons.
Jullie zijn stuk voor stuk toppers!💯
Dit is geen vaarwel maar een tot ziens.
We gaan jullie missen.❤️
Team Cardelly.