Truineer Nieuws melden?

ARS ‘blinkt’ op VTM2

Gisterenavond zagen we Animal Rescue Service in de ‘Vuilste jobs van Vlaanderen’ op VTM2. Kan verrassend lijken, maar er is ook een minder aangename keerzijde aan de job. Zo haalde ARS in 2021 in het kanton Sint-Truiden maar liefst 172 kadavers op.

© ARS
We horen jullie al denken: ‘waarom de vuilste jobs?!’
Wel.. De werking van ARS bestaat niet enkel uit ‘leuk diertjes ophalen’ zoals velen denken, helaas. Dagelijks worden er dieren aangereden die de klap helaas niet overleven. Deze kadavers moeten natuurlijk ook geruimd worden. In de Stad Sint-Truiden , Gemeente Nieuwerkerken en Gemeente Gingelom valt dit ook binnen de taken van ARS. Het leek hen dus ook het ideale moment om deze tak van de werking eens aan bod te laten komen.
Kan een afbeelding zijn van weg
Foto’s ARS