Truineer Nieuws melden?

Antoine Lelièvre overleden

We vernemen het overlijden van Antoine Lelièvre. Team Truineer wens zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Waarom Waarom Waarom zoveel vragen pijn dingen begrijpen echtgenoot Antoine Lelièvre van Mario LELIÈVRE LELIEVRE echtgenoot van Nicole KEMPENEERS pee van Wanda geboren en loachim LELIÈVRE MATHIJS oogappel Arwen Yelena Jesse LELIÈVRE september 1945 Runkelen heengegaan Sint-Truiden januari Verder deleni dit verdriet: zijn broers, zussen, schoonbroers, schoonzussen, neven en nichten zijn petekinderen uitvaartdienst crematie zullen plaatsvinden intieme kring. Nadien urne binnen de Toine thuis een mooi plaatsje krijgen speciaal woord huisarts gelegenheid naar brengen laatste groet Vanmechelen, Tiensesteenweg 295, zondag 30 januari 2022 van1 BLOEMEN NOCH Rouwbeklag: P/A Uitvaartcentrum Vanmechelen, t.a.v. amilie lièvre Tiensesteenweg 295, 3800 Sint-Truiden ONLINECONDOLEREN: