Truineer Nieuws melden?

Alvast wel carnaval bij Leon et Leonie

Geen carnavalstoet in Sint-Truiden. Maar opmerkelijk, het weerhoudt kinderwinkel Leon et Leonie in Brustem niet ervan om toch vol in te zetten op carnaval, getuigt de etalage.

© Leon et Leonie
Mededeling Leon et Leonie
Graag zetten wij bij Leon et Leonie, het carnavalsgebeuren in onze stad in the picture.
We hopen er samen met de Koninklijke Orde van de Commeduur, Stadsprins Steve den Iëste Jeugdprinses Lore den Iëste samen toch nog het beste van te maken en we kijken vooruit naar wat wel nog kan in plaats van wat er allemaal (voorlopig althans) niet meer mag.
Dank je wel Steve Hauben en Lore lelievre dat jullie medailles mogen pronken in onze etalage alsook een dikke dank je wel aan erestadsprins Giani I en erestadsjeugdprinses Amelie I (Amelie Lelievre) , dat jullie prinselijke kostuums een aantal weken in onze etalage mogen pronken.
Sint-Truiden Alaaf