Truineer Nieuws melden?

Alien Cuvalo finaliste Miss België

Het is zover. Mede dankzij de steun van jullie, Truineers en Truinoskes, behoort Alien Cuvalo tot het kransje finalisten dat een gooi doet naar het kroontje van Miss België. Via uw stem kan ze nog een stapje hogerop. Sms MB19 naar 6665

The word is finally out! Met enorm veel trotsheid mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik finaliste voor Miss België 2022 ben. Hier had ik nooit van durven dromen
Jullie kunnen vanaf nu opnieuw op mij stemmen, MAAR met een nieuw stemnummer
Sms MB19 naar 6665 (€1/sms’je) en help mij zo een stapje dichter bij het kroontje van Miss België!
Ik ben zó ongelofelijk blij en dankbaar dat ik de kans krijg om mijn avontuur verder te zetten en ik wil jullie dan ook nog eens super hard bedanken voor alle steun van de afgelopen maanden. Zonder jullie was ik nooit geraakt waar ik nu sta en daar ben ik echt enorm dankbaar voor! Maar ook het comité van Miss België wil ik hierbij nog eens bedanken voor deze ongelofelijk mooie en unieke kans. Hopelijk kan ik ook nu nog blijven rekenen op jullie steun.
Alien Cuvalo