Truineer Nieuws melden?

Woonproject Wings

Aktimmo is een vaste waarde in de immobiliënwereld en onderscheidt zich met bijzonder vastgoed in Haspengouw. Eén van hun meest opmerkelijke projecten is ‘Wings’ in Bevingen. Zaakvoerder Stefan Vanweddingen en accountmanager Sibo Berebrouckx leggen uit wat het project zo uniek maakt.

Stefan: “Het project Wings beslaat een groen domein van 1,8 ha en telt 9 woningen en 18 appartementen. Kortom, een groene oase vlakbij de stad. Op zeven minuten sta je met de fiets op de Grote Markt van Sint-Truiden. Niet eens via de snelste weg, maar wel door het groen en aan een gezapig tempo. De rustige omgeving, het dorpsgevoel enerzijds en de nabijheid van de stad en alle faciliteiten anderzijds, maken van Wings een aantrekkelijke woonomgeving. Ook de hedendaagse en vernieuwende architectuur is zeker een troef.”

Lees meer in ons magazine ‘den Truineer’