Truineer Nieuws melden?

Uitkijken naar de prestaties van onze provincialers

Aalst kan vanavond tegen Vliermaal een uitstekende zaak doen, Velm heeft iets recht te zetten tegen Gestel. En Zepperen-Brustem wordt dit weekend tegen Mechelen a/d Maas voor het eerst geleid door coach Luc Reumers (op foto samen met voorzitter David Bamps).

Zaterdag 18.30 uur: Sporting Aalst – Vliermaal: Sporting Aalst zit in een positieve flow en kan tegen hekkensluiter Vliermaal een bijzonder goede zaak doen. Mist winst kunnen coach Patrick Brugmans & co zich wat steviger in de buik van de rangschikking nestelen.

Zaterdag 19 uur: Velm VV-Gestel: Velm VV krijgt met deze match de gelegenheid om de uitschuiver tegen Eendracht Stevoort snel door te spoelen. Een linke opdracht wordt het, want ook Gestel draait bovenin mee.

Zondag 14.30 uur: VV Zepperen-Brustem – Mechelen a/d Maes: eerste match van coach Luc Reumers na het ontslag van Alain Peetermans. De fusieploeg heeft maar één optie: winnen tegen hekkensluiter Mechelen a/d Maas. Met minder kan en zal de fusieploeg niet tevreden kunnen zijn.