Truineer Nieuws melden?

Tweede editie van Het Warmste Geschenk

Net zoals vorig jaar (zie foto met Steve De Ridder, STVV) pakt de Stad Sint-Truiden in samenwerking met Shop & The City uit met de inzamelactie ‘Het Warmste Geschenk’. Die gaat vandaag vanaf 16 uur van start aan de kerstboom op de Grote Markt.

843 gezinnen moeten noodgedwongen tijdens de feestdagen aanschuiven bij de voedselbanken. De Stad Sint-Truiden en Shop & The City slaan de handen in elkaar om hen tijdens de kerstperiode iets extra te gunnen. Koop een kerstbal bij de lokale Truiense handelaars, gooi hem in Het Warmste Geschenk en steun zo Sint-Vincentius en Team Hope. Met de opbrengst van Het Wamste geschenk zullen Shop & The City cadeaucheques aangekocht worden. Met deze bonnen kunnen de gezinnen zowel terecht bij onze lokale horeca als handelaars die de cadeaucheques accepteren. Zo kunnen we toch allemaal genieten van een nostalgische kerstperiode.

De aankoop van een kerstbal kost 5 euro en zijn verkrijgbaar bij de Truiense Handel en Het Warmste Geschenk vind je aan de grote kerstboom op de Grote Markt.