Truineer Nieuws melden?

Tip: autospeurtocht tot en met 28 februari

Misschien een tip voor deze vakantie, die autospeurtocht doorheen het mooie en verrassende Haspengouw. De ideale gezinsuitstap voor jou en je gezin.

Een te gekke autospeurtocht door Haspengouw. Stap in je wagen en cruise voorbij de best bewaarde geheimen en verborgen plekjes van de Haspengouwse fruitstreek. Glooiende en holle wegen leiden je langs pittoreske kerkdorpen, toeristische toppers en uitgestrekte boomgaarden. Verbaas je over imposante vierkantshoeves, prachtige vergezichten en charmante sprookjeskastelen.

Je kan kiezen uit twee verschillende afstanden (50km en 80km) en vier verschillende vertrekpunten. Wie de vragen van deze speurtocht oplost, maakt bovendien kans op een originele prijs. Roadtrippen in Haspengouw was nog nooit zo leuk!

Nog tot tot eind februari 2022 kan je deelnemen aan de speurtocht. De begeleidende brochure met deelnameformulier is voor 3 euro verkrijgbaar bij Toerisme Tongeren, Toerisme Borgloon, Toerisme Bilzen of Toerisme Sint-Truiden. Meer info: www.visitsinttruiden.be