Truineer Nieuws melden?

STVV zonder Konaté naar Pinatar. Suzuki naar RSCA?

Konaté met interlandverplichtingen, Suzuki alweer in onderhandeling met Anderlecht. De eerste zal er zeker niet bij zijn tijdens de winterstage in San Pedro del Pinatar, de tweede meer dan waarschijnlijk ook niet.

De spelers genieten tot zondag 2 januari van een korte break, vooral om de batterijen terug op te laden voor de cruciale terugronde in de Jupiler Pro League. Om deze periode voor te bereiden, trekt de groep op winterstage naar Murcia, Spanje. Daar zullen de Kanaries zich fysiek en mentaal klaarstomen. Met topfaciliteiten is Pinatar al jaren de uitvalsbasis voor STVV in de maand januari.

Kan een afbeelding zijn van een sport spelen

Foto STVV: Konaté in actie tegen Club

STVV doet wat moet: winnen

Foto STVV: Suzuki viert doelpunt tegen Eupen