Truineer Nieuws melden?

Shoppingcenter Stayen: de troeven

Stayen is een begrip in het hele land. Uiteraard associeert iedereen Stayen met STVV. Maar voor Sint-Truiden en wijde omgeving is het ook een multifunctioneel complex waar je ook kan shoppen en gezellig vertoeven. Den Truineer ging een kijkje nemen en vroeg aan zaakvoerders en shoppers wat hen aantrekt om voor de site aan de Tiensesteenweg te kiezen.

Notablok in de hand en camera in aanslag ontmoeten we shoppingmanager Reginald Lycke in het Grand Café Stayen. Wat zijn de troeven van Stayen, willen we weten. “De concentratie van winkels die je niet in de stad vindt, gekoppeld aan de makkelijke bereikbaarheid is de grootste troef. De 1000 parkeerplaatsen waarvan 80% overdekt en twee uur en een kwart gratis parkeren maken het verschil. Onze horeca is een bijkomend pluspunt. Shoppen, eten, drinken… Het hoort gewoon bij elkaar.”

Lees meer in ons magazine ‘den Truineer’