Truineer Nieuws melden?

Rouwregister voor Jef in het stadhuis

Burgemeester Veerle Heeren laat weten dat  vanaf maandag 12 uur tot donderdag (tijdens de openingsuren) een rouwregister voor Jef Cleeren wordt gelegd in het stadhuis van de Grote Markt. Vrienden en inwoners kunnen daar hun medeleven betuigen.

© buromac.be

Een bijzondere man, onze ere-burgemeester Jef Cleeren, is heengegaan op een bijzondere dag, Kerstmis. Zeg maar Jef, uwe vriend van elke dag. Zo kent iedereen hem in onze stad Sint-Truiden. Begin dit jaar hebben wij hem gehuldigd omwille van 50 jaar gemeenteraadslid. Het werd een warm eerbetoon met tal van anekdotes en herinneringen.

Mijn hele leven lang heb ik Jef gekend, bij elk bezoekje de voorbije maanden, tot vorige week, vroeg hij naar het wel en wee van de politiek in onze stad en gaf hij advies. Jef hield van mensen en zijn STVV, Jef hield van zijn stad en onze partij CD&V. De vele herinneringen zullen blijven voortleven in ieder van ons.  Onze gedachten gaan uit naar zijn naaste familie en wensen hen alle sterkte toe.

Vanaf maandag 12u tot donderdag (tijdens de openingsuren) zal er een rouwregister op het stadhuis grote markt liggen waar inwoners en vrienden hun rouwbetuigingen kunnen overmaken.

Burgemeester Veerle Heeren