Truineer Nieuws melden?

Positieve speekseltest met kind in de wagen

Al bij al weer een beperkt aantal inbreuken tijdens de BOB-campagne in Nieuwerkerken en Gingelom. De drie bestuurders die een positieve speekseltest aflegden -één had een kind in de wagen- mochten meteen hun rijbewijs inleveren.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst RESULTATEN BOB-actie PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken Locaties: Houtstraat (Jeuk), Marktplaats (Montenaken) en Kerkstraat (Nieuwerkerken 16 dec. 2021 Deze keer ben ik BOB Alcohol en drugs 2x positieve ademtest uur inhouding rijbewijs positieve ademtest uur inhouding rijbewijs positieve ademtest onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen. 3 positieve speekseltesten (THC en Amfetamines) onmiddellijke intrekking rijbewijs 15 dagen PV bezit verdovende middelen + PV verontrustende opvoedingssituatie (bestuurder met positieve speekseltest had een kind als passagier) Onmiddellijke inningen 6xniet dragen veiligheidsgordel Processen-verbaal 1xgeen geldig rijbewijs tuning Processen-verbaal van waarschuwing 1x keuring (minder dan 10 dagen overschreden)