Truineer Nieuws melden?

Lichtjes in het Park

Laat jou en je gezin op zaterdag 18 december 2021 van 18 uur tot 21 uur onderdompelen in een sfeer van warmte en gezelligheid tijdens “Lichtjes in het park

Het stadspark wordt omgetoverd tot een feeëriek schouwspel met honderden kaarsjes, lichtjes, sfeervolle muziek en straatanimatie. Aan de foodtrucks kan je genieten van hartverwarmende hapjes en drankjes. De warme kleertjes die je kindjes niet meer passen worden tijdens dit event ingezameld en later verdeeld aan truiense organisaties die zich inzetten voor gezinnen die het net iets moeilijker hebben. Kom genieten en laat je verwonderen tijdens het warmste event van het jaar. Op 18 december organiseert de dienst Toerisme Sint-Truiden by lights & music, wanneer je de wandeling volgt kom je automatisch voorbij lichtjes in het park. Opgelet: het mondmasker is overal verplicht en er wordt gescand op je coronapas aan de ingang. ID + Covid Safe Ticket dus meebrengen!