Leonia Valkenborgs overleden

We vernemen het overlijden van Leonia Valkenborgs (76), echtgenote van Alain Nolens. We wensen Alain, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen en de familie veel sterkte toe en betuigen hen onze innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Dit melden met droefheid: Alain Nolens, Angelique Nolens en David Lansley, Raphaël Nolens Veerle Vandamme Farah Nolens eroen Baekelandt, haar echtgenoot Ruben, Hannah Lansley Ian Roberts Felix Timo ekelandt, Nolens, haar kinderen en echtgenoten Hamish, Isobel en Florence Roberts, haar kleinkinderen en echtgenoten Staf Valkenborgs Maria Valkenborgs Arlette Nolens Mia Gelens, Leo Bijnens, haar achterkleinkinderen haar broer, schoonbroer, zus, schoonzussen haar neven, nichten aanverwante families VALKENBORGS VREYS NOLENS NICKMANS BIJNENS LANSLEY Op zaterdag december om 11.00 nemen we afscheidvan Leonia in de Aula van het crematorium van Brugge, Zeelaan Correspondentieadres: Nolens Zeevillalaan12 8420 Wenduine per email:familie@nolens.net