Truineer Nieuws melden?

Is Sint-Truiden een modestad?

Wij vroegen ons af of Sint-Truiden een modestad is en brachten de centrummanager van Shop & The City en zaakvoerders van vijf gekende modezaken rond de tafel. Wat volgde was een interessante babbel.

Corona is nog geen verleden tijd en vele mensen proberen grote shoppingcentra dan ook te vermijden. Campagnes om lokaal te shoppen zijn in vele steden een succes. Ook Sint-Truiden heeft vele troeven om je bijvoorbeeld netjes te kleden. Den Truineer vroeg zich af of Sint-Truiden een modestad is en bracht centrummanager Eline Dessers van Shop & The City en vijf ‘modemonumenten’ van onze middenstand samen. Martine Lux van Schoenen Scarpina, Peter De Kerpel van Roosen Fashion, Esther Craninx van Caleche en Decadence de Luxe, Gert Brugmans van Lucreatia en Christian Yans van Juwelier Yans hadden het samen over mode in Sint-Truiden.

Lees meer in ons magazine ‘den Truineer’.