Truineer Nieuws melden?

Hotel kasteel van Ordingen krijgt een vijfde ster

Yannick Bouts, general manager bij het Kasteel van Ordingen en recent nog uitgeroepen tot general manager van het jaar, heeft nieuws. Het hotel ontvangt binnenkort een vijfde ster en is daarmee één van de slechts vier vijfsterrenhotels in Vlaanderen.

“Afgelopen maand heb ik samen met Toerisme Vlaanderen het Kasteel onder de loep genomen’, vertelt Yannick Bouts. “Na finetunen en alle puntjes op de i te zetten, zijn we erin geslaagd om over een maand de 5de ster te mogen ontvangen. Het gaan van 4 naar 5 sterren is voornamelijk het resultaat van extra oog voor detail, extra faciliteiten en service. Onze focus ligt nu nog meer dan ooit op de individuele gast.”

Trots, zis Yannick Bouts. Terecht, want er zijn slechts vier vijfsterrenhotels in Vlaanderen. Binnenkort dus ook in Ordingen, Sint-Truiden, Limburg. “Uiteraard blijven we niet stilzitten. In februari verwachten we voor het totaalconcept nog nieuws. Ook blijft onze chef Gary Kirchens van restaurant Aurum solliciteren voor een ster in de Michelingids. Kortweg, wij zijn klaar voor 2022.”