Truineer Nieuws melden?

Gastronomische verwenzondagen bij Hof’Lyk

En gezond ontbijt, een originele lunch, een lekkere tas koffie en, jawel, een apéro of -het hoogtepunt- een gastronomische verwenzondag. Hof’Lyk op de Groenmarkt heeft het allemaal in huis.

Op de  gezellige Groenmarkt ontvangt het team van Hof’Lyk jou voor een gezond ontbijt, een originele lunch of een lekkere tas koffie. Met hart en ziel tovert Chloë lokale producten om tot heerlijke gerechten die Eva en Brenda vervolgens met veel zorg aan jullie tafel serveren. Op vrijdag sluit het team van Hof’Lyk samen met jou de werkweek af met een fantastische apéro.

Een hoogtepunt

Zondag is voor Hof’Lyk het hoogtepunt van de week. “Vanaf 9u30 verwennen we jullie met verrassende hartige en zoete gerechtjes die elk zintuig bij fijnproevers weten te prikkelen tijdens onze gastronomische verwenzondag”, vertelt Dieter Porreye. ” Wil je ook graag zo’n verwenzondag meemaken, dan kan je die best reserveren want de plaatsen zijn beperkt. Het wordt een onvergetelijke ervaring. Ons team wenst jullie alvast vele warme feestdagen!

Kan een afbeelding zijn van eten en binnen

Geen fotobeschrijving beschikbaar.